radio tomi predvajalnik

Kosmačevo smo ponovno vprašali, kaj je počela ta konec tedna poleg tega, da bo poslušala naš radio. Pričakovali smo, da bo odvrnila odvrnila, da bo počivala. Zmotili smo se, Kosmačeva nam je odgovorila, da je vseeno imela eno majhno dobrodelno akcijo.

Pisateljica in dobrodelnica nam je podala sledeči odgovor:

Nappily Ever After (angl.) je roman pisateljice Trishe R. Thomas, ki opisuje težave črnske rase praktično od rojstva z ravnanjem las in kako ravni lasje ponazarjajo lepoto in popolnost. O iskanju osebne svobode in sprejemanju nepopolnosti, priča roman.

Nekateri spremenijo frizuro ob življenjskih spremembah.

Poznam norme bontona in elegance. Zame so najbolj elegantne ženske in moški tisti, ki so zvesti celo življenje eni in isti pričeski. Eksperimentiram in izražam svojo čustveno labilnost preko menjavanja barve las in frizure. Mnogi me kritizirajo zaradi tega. Morda, jim je samo smešno, da včasih izgledam obupno ali nenavadno. Nisem mislila, da bom postala pisatelj in pesnik. Eksperimentiram z lasmi, ker želim v figurativnem smislu izraziti labilnost umetniškega ustvarjanja. Imamo eno samo življenje, vendar z branjem jih lahko podoživimo milijon. Šemim se v različne like pisateljev in hkrati poizkušam izraziti histerični duh večine pisateljev, kajti histerija, mi je bližje od endogenih psihiatričnih motenj, ki jih ima in so jih imeli geniji literature. Ni lepšega kot imeti sveže umite lase in brezhibno pristrižene konice.

Sicer pa, glede na svojo starost moram biti zadovoljna, če imajo moji potencialni kandidati za partnerja lase, pa četudi sive. Pleša ni ovira!

Kakorkoli, vesela sem, da mi je uspelo omogočiti brezplačno moško striženje preko sponzorstva Frizerskega salona pod Korotanom na Jesenicah in to še pred prazniki.

V uredništvu moramo priznati, da nam je pesnica Nina všečna in simpatična ne glede na barvo las in frizuro, mi imamo radi rokerske divje frizure in kratke pričeske »croonerjev». To je tako za bežni mimohod. Za daljše opazovanje pa obvezno blond dolgolaska.

nina kosmac crna

nina kosmac bela

bon strizenje jesenice

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran