radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Kosmačevo smo kot vsak teden vprašali o katerih knjigah bo govorila na bralnem krožku jutri?

Pesnica Nina nam je povedala:

Ella Berthoud in Susan Elderkin sta napisali izvirno knjigo "The Novel Cure - An A to Z of Literary Remedies", v kateri predlagata v branje določeno knjigo za bolnike z rakom ter za vse vrste fobij in strahov kot na primer strahom pred smrtjo.

Nekateri bralci, preprosto ne marajo debelih knjig ali pa se ustrašijo romanov z velikim številom strani. Iz tega razloga bom tokrat omenila kratko zgodbo z naslovom."Bartleby, the Scrivener: A Story of Wall Street" pokojnega pisatelja Hermana Melvilla. Zelo malo strani ima tudi strašljiva zgodba – "Imaginary Friend" pisatelja Stephena Chboskyja, ki je takoj ob izidu požela velik uspeh med kritiki in bralci.

Predavanje bom končala z omembo prve knjige -izdane leta 1991 - pisatelja Douglasa Couplanda - "Generation X: Tales for an Accelerated Culture". Knjiga se je zelo slabo prodajala ob izidu, vendarle je z leti in zelo počasi šla v promet in postala referenca opisa neke generacije.

Pisateljici Nini predlagamo naj brez strahu nadaljuje z bralnim krožkom, našim poslušalcem pa, da naj bodo neustrašni med poslušanjem Radia Tomi, čeprav nas Nina vabi na Bled in obljublja, da ne bomo tepeni.... Hm, nikoli se ne ve ....

nina kosmac 0706


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran