radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

V nedeljo smo se pogovarjali z našo znanko, ki nam je povedala, da je obiskala dogodek o pisatelju Mateju Boru. Danes smo jo kontaktirali glede četrtkovega predavanja pa nam je rekla, da tokrat še nima plana. Nina je povedala:

Žal tokrat še nisem utegnila pripravit gradiva. Bila sem na predstavitvi v Radovljici plesnega para Aleksandre in Marka, ki salso poučujeta že 20 let. Dogajanje se je odvijalo v plesnem centru Zart Radovljice. Salsa je nastala v New Yorku in je danes izjemno popularna v latinski glasbeni sceni. Skoraj vsaka pop balada ima namreč tudi salsa verzijo. Željna sem bila vizualne izkušnje… Zelo sem bila začudena kajti ni bila uvodnega dela predstavitve plesa. Udeleženci smo bili primorani vstati (tudi začetniki) in začeti s plesom. Sama sem bila najbolj navdušena nad gibom rokom pri ženskah, ki se imenuje božanje mačke.

Zaplešite sami ali v paru ob glasbi Radia Tomi!

nina kosmac 0901

nina kosmac 0902


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran