radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Kosmačevo smo ponovno iz radovednosti povprašali o čem bo govora na bralnem krožku v četrtek? Pesnica Kosmač Nina nam je odgovorila:

Roald Dahl, pokojni britanski pisatelj, je izjemno priljubljen med slovenskimi bralci. Zaslovel je zavoljo leposlovja za otroke. Zanje je napisal številne zgodbe, ki so bile adaptirane v risanke in igrane filme. Do nedavnega nisem bila navdušena nad pisanjem Dahla ... Potem pa sem naletela na avtorjeve fantazijske zgodbe za odrasle, ki so mi bile zelo všeč. Predvsem kratka pripoved, po kateri je posnet tudi istoimenski kratki film - The Wonderful Story of Henry Sugar. Pisatelj je pisal v hiši imenovani "The Gipsy House". Zaradi krivičnega preteklega mnenja o avtorju Roaldu bom tokrat predavala o njegovi literaturi in poeziji.

Kosmač Nini želimo uspešno predavanje, našim poslušalcem pa veliko lepih trenutkov v tem tednu !

nina kosmac 0904

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran