radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Pisateljico Nino Kosmač smo vprašali, če ima kakšne načrte za martinovanje v soboto? Pisateljica je za Radio Tomi povedala:

Ne. Za dan, ko se mošt spremeni v vino, nimam načrtov. Sem se pa udeležila razstave v Knjižnici Blaža Kumerdeja na Bledu o portretih pisateljev. Mitja Zalokar je namreč razstavil portrete, ki jih je naslikal po fotografijah Tihomirja Pintarja, ki so bile posnete pred 33. leti. Ideja je vsekakor izvirna in na razstavi sem opazovala mimiko obrazov Kokota, Vidmarja, Dolenca, Kravosa, Tomšiča, Svetine, Krefta, Šalamuna, Perocijeve in drugih.

Kar pa se sodobnih pisateljev tiče, sem zelo navdušena nad knjigo "Gremo mi v tri krasne" o najstniških težavah (odvisnost od novih tehnologih, rezanju delov telesa, anoreksiji), pisateljice Nataše Konc Lorenzutti, ki je primerna za vse starosti.

Radio Tomi bo za martinovanje pripravil posebno razposajene komade (mogoče pride na vrsto tudi Šifrerjev Martinov lulček ...), do takrat pa bomo vrteli samo dobro glasbo.

nina kosmac 1002

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran