radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Čarobni december je tu. Parklji in Miklavž so nas obiskali. Nino Kosmač smo vprašali o katerih decembrskih knjigah bo predavala danes. Pisateljica je za Radio Tomi povedala:

Ne bom predavala o knjigah z decembrsko vsebino v dobesednem smislu. Govorila pa bom o knjigi, ki je zame na nek način čudežna. Angelin pepel je roman, ki me je očaral in ga priporočam v branje vsakomur. Frank McCourt je avtor pretresljivega avtobiografskega proznega dela o nesrečnem otroštvu. Knjiga je neprimerljivo boljša od filma.

Uspešni avtor knjige Prophet Song Paul Lynch pravi, da je omenjeno knjigo o fašističnem napadu na Irsko napisal v upanju, da bi bralcem zastal dih. On smatra avtorja Franka McCourta za idola. Svoje najnovejše delo Prophet Song je napisal z veliko težavo in večkrat ni mogel nadaljevati s pisanjem zaradi pomanjkanja sape. Lansko leto je namreč Paul uradno dobil kovid. Istočasno ga je zapustila žena in zbolel je za rakom. Letos pa je prejel nagrado Booker Prize, kar je označil za čudež. Pisatelj trdi, da je življenje izjemno kruto, a vendarle lepo.

Katoliški Irci namreč verjamejo v različne avtohtone vraže ter novoletne in druge čudeže.

Radio Tomi verjame, da se v vsaki ženski skriva Parkeljc in da je tudi naša Nina vražja babnica. Vabimo vas, da prisluhnete našemu pestremu decembrskemu glasbenemu programu. Sicer pa, every single women has got a devil inside…

nina kosmac 1101


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran