radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Našo znanko Kosmač Nino smo vprašali, kako preživlja decembrske dni in kakšne načrte ima za konec leta.

Pisateljica je našem Radiu Tomi zaupala:

Prvega decembra je bil slavnostni prižig luči v Radovljici. Zaradi dežja ni bilo koncerta z glasbo Beatlov. Želela sem prisluhniti skladbi Girl, pa ni bilo mogoče. Drugega tega meseca sem se sprehodila po praznično okrašeni in razsvetljeni Ljubljani. Blejce ni ustavil dež in prižig luči na Blejski promenadi je potekal – na isti dan neprekinjeno - ob glasbi Polkaholikov. Otvoritve Blejske zimske pravljice se nisem udeležila. Imela sem obveznosti v Mariboru in s tem priložnost ogleda uličnih okraskov. Iskreno se nisem mogla načuditi raznolikosti dekoracije prazničnih luči tega kraja.

Priznati moram, da mi je žal, da razen ogleda znamenitih luči, zaenkrat nisem obiskala nobenega decembrskega dogodka. Najbolj obžalujem, da nisem bila na Tribute to Jaco Pastorius v Prestolnici. Omenjen basist je zame najboljši v svetovnem merilu. Klub Daktari v Ljubljani, kjer sem imela predstavitev romana Utvare, je organiziral poklon Balaševiću. Tudi tega dogodka se nisem udeležila. Všeč bi mi bilo biti prisotna na 150 – letnici rojstva Josipa Plemlja na Bledu. Tudi to ni bilo možno.

Kar želim povedati, je da, je ponudba dogodkov tako na Bledu kot v Ljubljani ta december pestra in zanimiva.

Konec leta nameravam začeti v hotelu Rikli Balance Bled, kjer rada prisluhnem dvema kitaristoma, ki igrata v živo. Potem, pa se mislim sprehoditi po Blejski promenadi in obiskati Kult bar, kjer bo prost vstop za vse.

Veseli nas, da ima Kosmačeva že načrt za zadnji dan v letu. Nina, ne prižigaj luči v temi ! Radio Tomi pa seveda skrbi in bo poskrbel za vrhunsko decembrsko glasbo! Še malo pa bomo preklopili na božične skladbe. Kljub temu, da trenutno v Celju dežuje, pa prisrčni Nini podarjamo eno čisto majhno darilce. Evo Nina, tu je ...

nina kosmac 1103


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran