radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Kosmačevo smo ob koncu leta vprašali kako praznuje veseli december? Nina je za Radio Tomi odgovorila:

Ravno včeraj sem se udeležila koncerta na prostem - ob jezeru - na Bledu. Nikdar nisem bila pretirana oboževalka Zucchera, čeprav je soliden pevec in tudi pisec besedil. V preteklosti sem hodila na koncerte Vasca Rossija. Edini italijanski pevec, ki sem ga osebno spoznala v San Remu in zavrnila njegovo ponudbo na večerjo je bil pokojni zvezdnik romantične glasbe Little Tony.

Včerajšnji Zucchero Tribute je bil kot dogodek res pravo doživetje. Pevec je izgledal v preobleki Sladkorja skoraj kot klon italijanskega pevca in glasbeniki so bili na nivoju. Igrali so neumorno dve uri in tako sem imela priložnost prisluhniti mnogim meni nepoznanim pesmim italijanske legende - z več kot tridesetletno uspešno kariero. V bistvu sem do včerajšnjega dne poznala le tri uspešnice pevca in sicer: Senza una donna, Pippo in Baila Morena. Najljubša mi je Baila Morena.

Drugače pa doma in med prazniki poslušam Radio Tomi. Želim vam vsem srečno 2024!

Nina, Radio Tomi želi tebi in vsem našim poslušalcem uspešno in izobilja polno 2024!

nina kosmac 1109


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran