radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

V uredništvu našega radia smo zelo radovedni, zato smo vprašali pisateljico Nino kaj bo počela ta konec tedna?

Kosmačeva nam je zaupala:

Nimam nobenih posebnih načrtov za ta konec tedna. Sem se pa udeležila zanimive razstave kreacij v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled. Menim, da smo Slovenci lahko ponosni na naše rokodelce. Tisti, ki uporabljajo poleg ročnih spretnosti tudi kreativnost, se s pravico smatrajo hkrati tudi za umetnike. To je primer gospoda Francija Bizjaka – po poklicu elektromehanik – ki izdeluje oblačila iz odpadnih kovinskih zamaškov, steklenic in odpiračev pločevink. Zdi se mi, da gre za lep primer reciklaže. Kreaciji (v obliki večernih oblek skupaj s čevlji) ki sem si jih ogledala spominjata zaradi bleščečih materialov na zgodnjo visoko modo Paca Rabanna. Razstava bo na ogled do konca meseca.

Radio Tomi želi Nini veliko lepih trenutkov v tem tednu. Radio Tomi se še naprej ponaša z najboljšo glasbo in najboljšimi poslušalci.

nina kosmac 1203


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran