radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Nina, ali imaš kakšne načrte za ta konec tedna?, 

smo vprašali Kosmačevo.

Nina je za Radio Tomi odgovorila:

Za konec tedna nimam nobenih načrtov. Blejska knjižnica ima večkrat dogodke, ki so vredni ogleda, zato sem se danes udeležila zanimive razstave stripa s socialno tematiko - avtorja Ivana Mitrevskega – Nevidna življenja. Mitrevski je nekaj časa sodeloval kot prostovoljec v Delavski svetovalnici, kjer se je srečeval s stiskami: umetnikov, gradbenikov, čistilk, kuharjev, medijskih delavcev, natakarjev, delavcev v turizmu ter gradbeništvu in tujcev. Ustvaril je strip po resničnih zgodbah ljudi, ki so se obračali po nasvete in pomoč v Delavsko svetovalnico. Ogledala sem si strip o stiski ljudi, ki niso dovolj likvidni, da bi odprli s.p., o nasilju v družini in o materi samohranilki. Razstava je na ogled do konca februarja.

Veseli nas, da Nina uživa v umetnosti. Radio Tomi pa želi vsem našim poslušalcem naj uživajo v glasbi, ki jo predvajamo na našem radiu in to brez predaha. Ne bo vam žal!

nina kosmac 0102

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran