radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Nina, o kateri knjigi boš predavala danes? 

smo vprašali Kosmačevo.

Pisateljica je za Radio Tomi povedala:

"Room at the Top" je prvenec britanskega avtorja Johna Braina. Po drugi svetovni vojni je bil delavski razred zelo nezadovoljen s političnimi razmerami v državi. Tovrstni pisatelji – med njimi tudi nekateri iz prestižnih fakultet – so bili imenovani » Angry Young Men«. Naziv je pripadal tudi Johnu Brainu – avtorju uspešnice – po kateri je bil posnet izjemno dober istoimenski film. Knjiga je bila ena izmed najljubših pokojnega glasbenika Davida Bowieja. Roman obravnava ihto, ambicijo, nezrelost, laži in samomor.

Radio Tomi želi lep dan naši pesnici in obljublja poslušalcem, da bomo zarolali kakšen komad Davida Bowieja med drugimi rock hiti! Uživajte v naši vrhunski glasbi!

nina kosmac 0201


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran