radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Nov komandir Policijske postaje za izravnalne ukrepe Nova Gorica

Na območju Policijske uprave Nova Gorica je pred kratkim prišlo do določenih kadrovskih sprememb, saj je v 4. februarja 2018, dolgoletno poklicno delo v policiji zaključil komandir Policijske postaje za izravnalne ukrepe Nova Gorica Alojz Žerak. Vodenje omenjene policijske postaje je v ponedeljek, 12. februarja 2018, prevzel Matej Bizjak, ki je v 26 letih poklicnega dela v policijskih vrstah sedem let vodil Enoto vodnikov službenih psov Miren, zadnja štiri leta pa je opravljal naloge pomočnika komandirja na PPIU Nova Gorica (več o desetletju delovanja omenjene policijske enote na spletu policije: https://www.policija.si/index.php/policijske-uprave/pu-nova-gorica/index.php?option=com_content&view=article&id=90826&Itemid=247 ).

matej bizjak 1

matej bizjak 2

(Foto: PU Nova Gorica)

Sicer pa je v zvezi s kadrovsko spremembo v prostorih PPIU Nova Gorica pred nekaj dnevi ob navzočnosti vodje Sektorja uniformirane policije PU Nova Gorica Evgena Govekarja potekala primopredaja poslov novo imenovanemu komandirju Mateju Bizjaku s strani prejšnjega komandirja te policijske enote Alojza Žeraka (slednji je delo komandirja navedene policijske postaje opravljal od 1. decembra 2007 dalje).

Ob tej priložnosti so se prejšnjemu komandirju PPIU Nova Gorica zahvalili za dolgoletno delo in korektno službovanje v Policiji, novemu komandirju pa zaželeli obilo uspehov v nadaljnjem delu.

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Pin It
Pretežno oblačno

18°C

Celje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 65%

Veter: 4.83 km/h

  • 19 Okt 2018

    Delno oblačno 18°C 7°C

  • 20 Okt 2018

    Delno oblačno 17°C 5°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...