radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

T-2 z novima prodajnima mestoma v Celju in Domžalah

t 2Telekomunikacijska družba T-2 je z odprtjem dveh novih prodajnih mest v celjskem nakupovalnem središču Citycenter in v Mercatorjevem centru v Domžalah postala še bolj dostopna občanom in uporabnikom njenih storitev. V svoji prodajni mreži ima sedaj že 46 prodajnih mest v 34 slovenskih krajih, v skladu s poslovno strategijo pa jo namerava aktivno širiti tudi v prihodnje ter tako ostati trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu.

Kot je ob današnjem odprtju v Domžalah poudaril Gregor Štampohar, član poslovodstva T-2 za prodajo in marketing, bo družba T-2 s svojimi tehnološkimi rešitvami še naprej kreirala razvoj telekomunikacijskega trga. »T-2 s stalnim razvojem, širitvijo lastnega optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže uporabnikom zagotavlja hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo. V želji, da bi postali še bolj dostopni uporabnikom in občanom, bomo mrežo prodajnih mest aktivno širili tudi v prihodnje. Naredili pa bomo tudi vse, da bomo ohranili sloves operaterja z najbolj zadovoljnimi naročniki, pa naj gre za pravne ali fizične osebe.«

Na obeh prodajnih mestih je moč pridobiti vse informacije glede storitev T-2, skleniti novo naročniško razmerje, spremeniti ali nadgraditi storitve na že obstoječem priključku ter naročiti, kupiti, prevzeti, vrniti ali zamenjati opremo. Na voljo pa je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov.

Prodajni mesti bosta odprti vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do sobote med 9. in 21. uro (prodajno mesto v Celju v soboto od 8. do 21. ure) ter v nedeljo med 9. in 15. uro.

QR Code

Oblačno

0°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 74%

Veter: 6.44 km/h

  • 12 Dec 2018

    Delno oblačno 5°C -2°C

  • 13 Dec 2018

    Pretežno oblačno 0°C -2°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...