radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

11 zlatih maturantk na Gimnaziji Celje - Center

Z lepim uspehom na splošni in poklicni maturi, ki jo je v pomladanskem roku opravljalo 181 dijakov se na Gimnaziji Celje - Center počasi zaključuje zanimivo šolsko leto 2017/2018, ki s tremi izobraževalnimi programi in s skoraj 900 dijaki sodi med največje srednje šole na Celjskem.

Z 99 % uspehom in 9 zlatimi maturantkami se lahko pohvalijo maturanti programa predšolska vzgoja, 90 % uspeh in 2 zlati maturitetni spričevali pa so dosegli dijaki splošne in umetniške gimnazije – likovne smeri. V zlato knjigo maturantov splošne mature se bosta tako letos vpisali Anja Vrečer (32 točk) in Laura Kovačič (31 točk). Zlato knjigo poklicnih maturantov so s svojimi podpisi dopolnile Veronika Arčan, Mojca Blatnik, Katarina Dolinar, Urška Fürst, Nikolina Mijić, Mojca Mramor, Barbara Puncer, Klavdija Rančnik in Špela Vodeb, ki so vse dosegle 22 točk.

S podelitvijo spričeval splošne mature, ki bo JUTRI, v četrtek, 12. 7., ob 10. uri v Narodnem domu Celje, se na GCC tudi uradno začenjajo počitnice, ki bodo minile tudi v znamenju obnovitvenih del na čudovitem vogalnem secesijskem poslopju, kjer šola domuje od leta 1912 ter v pripravah na veliko druženje generacij sedanjih in nekdanjih dijakov Naših 100+6, ki ga v obliki celodnevnega rekreativno-kulturnega dogodka na šoli in v mestu pripravljajo v soboto, 15. 9. 2018.

 zlate maturantke

Zlate maturantke na podelitvi spričeval poklicne mature (arhiv GCC, foto: Rok Rakun)

maturant razredniki predsolske vzgoje 

Maturanti ter razredniki predšolske vzgoje (arhiv GCC, foto: Rok Rakun)

QR Code

Pretežno jasno

5°C

Celje

Pretežno jasno

Vlažnost: 75%

Veter: 17.70 km/h

  • 16 Nov 2018

    Delno oblačno 9°C 1°C

  • 17 Nov 2018

    Pretežno sončno 6°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...