radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Letno kopališče Celje razglašeno za Naj kopališče 2018

Celje ni samo najlepše in najbolj gostoljubno slovensko mesto, ampak ima tudi najbolj urejeno letno kopališče. Tako so odločili poslušalci radijskih postaj RTV Slovenija, ki v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, Slovenija pripravlja tradicionalno akcijo Naj kopališče. Priznanje je na zaključni prireditvi v Lendavi prevzela Maja Voglar iz občinskega javnega zavoda ZPO, ki upravlja s kopališčem.

letno kopalisce celje 1 

(Foto:ZPO)

Letos smo letno kopališče temeljito obnovili. Prenovili smo betonsko ploščo in školjko 50 metrov dolgega bazena, obnovili strojne inštalacije, kupili nekaj športne opreme za plavanje in uredili kopališke površine ob bazenih. Javno podjetje Energetika Celje, d. o. o., je podaljšalo vejo toplovoda za ogrevanje bazenske vode, tako da se je mogoče kopati tudi v nekoliko bolj hladnih dneh. Naložba v toplovod je seveda omogočila daljšo kopalno sezono in boljše pogoje za treninge plavanja. Obiskovalci bazena in bližnji stanovalci so z odobravanjem sprejeli tudi našo odločitev, da je na parkirišču ob bazenu od januarja letos možno brezplačno parkiranje.
Priznanje za Naj kopališče 2018 štejemo kot pohvalo za opravljeno delo in spodbudo, da si bomo še naprej prizadevali za dobro počutje in varnost obiskovalcev bazena.

 letno kopalisce celje 2

(Foto:ZPO)

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...