radio tomi predvajalnik

iPROM je svojo infrastrukturo za oglaševanje v digitalnih medijih nadgradil z dnevnikom sprememb in bloki transakcij, ki temeljijo na tehnologiji veriženja podatkovnih blokov. Nova iPROMova rešitev zagotavlja unikaten digitalni odtis oglasa, ki v distribucijo komercialnih vsebin vnaša večjo transparentnost.

iPROMov Dnevnik sprememb in transakcij je odprtokoden, kriptiran dnevnik, ki poenostavlja, standardizira in decentralizira proces transakcij oglasov v digitalnih medijih. Nova rešitev zagotavlja večjo transparentnost in celostno sledljivost distribucije komercialnih vsebin v digitalnem oglaševalskem ekosistemu.

iPROMova inovacija, ki deluje na tehnologiji zasebnega veriženja podatkovnih blokov, omogoča transparentno spremljanje realizacije in optimizacije oglaševalskih akcij. iPROM s tehnologijo veriženja podatkovnih blokov v digitalno oglaševanje vnaša trajno in transparentno sledljivost spletnih oglasov ter lažje in hitrejše trgovanje z oglasnim inventarjem.

iprom

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran