radio tomi predvajalnik

Z otvoritvijo novega prodajnega mesta v Ivančni Gorici je družba T-2 postala še bolj dostopna tamkajšnjim prebivalcem in tako aktivno nadaljuje s širitvijo svoje prodajne mreže. Moderno opremljeni prostori obiskovalcem omogočajo enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev za zasebno ali poslovno rabo, sklenejo lahko novo naročniško razmerje, spremenijo ali nadgradijo storitve na že obstoječem priključku ter naročijo, kupijo, prevzamejo, vrnejo ali zamenjajo opremo, na voljo pa je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov. Za informacije in nasvet pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav pa so obiskovalcem na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

Družba T-2 ima tako v svoji prodajni mreži že 62 prodajnih mest v 40 slovenskih krajih, po besedah Gregorja Štampoharja, člana poslovodstva za področje prodaje in marketinga, pa jo v skladu s poslovno strategijo družbe namerava aktivno širiti tudi v prihodnje ter tako ostati trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu, kjer ima trenutno z 41,5 % največji delež uporabnikov, priklopljenih na optično omrežje. Z nadaljnjim razvojem, širitvijo lastnega optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bo tako uporabnikom svojih storitev tudi v prihodnje zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo. Glavna prednost optičnega omrežja je namreč velika pasovna širina, ki omogoča hitrejši (do 1000/100 Mbit/s), zanesljivejši in varnejši prenos podatkov, optična povezava pa je tudi manj občutljiva na elektromagnetne motnje in udare strel.

Družba T-2 je sicer lani novembra na območju Ivančne Gorice pričela z gradnjo lastnega optičnega telekomunikacijskega omrežja, kar bo dobrim 900 tamkajšnjim gospodinjstvom omogočilo uporabo storitev T-2 preko najsodobnejšega optičnega omrežja. Prvi uporabniki so bili že priklopljeni konec lanskega leta, zaključek izgradnje celotnega novega optičnega omrežja pa je predviden junija letos.

Novo prodajno mesto T-2 na naslovu Vodotučine 18 v Ivančni Gorici, ker lahko prebivalci dobijo tudi podrobnejše informacije glede priklopa, je odprto od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro, ob sobotah pa od 9. do 17. ure. Dosegljivi so tudi na telefonski številki 064 266 975 in preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

t 2 ivancna gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran