radio tomi predvajalnik

8. marca je Tim Mastnak v Švici osvojil mali kristalni globus v paralelnem veleslalomu deskarjev. Danes ga je v svoji pisarni sprejel župan Mestne občine Celje Bojan Šrot.

Župan je Timu Mastnaku podaril županovo priznanje, kelih Cesarice Barbare in ga povabil k vpisu v knjigo častnih gostov mesta Celje. Izrazil je spoštovanje in hvaležnost ob njegovem uspehu.
Tim je župana obiskal s svojo družino, očetom Robertom Mastnakom, ki je hkrati njegov trener in sopotnik na vseh tekmah, mamo Rozo Mastnak in sestro Patricijo Mastnak, ki prav tako pomagata pri vseh aktivnostih, ter kondicijskim trenerjem Gregorjem Margučem.

tim mastnak

28-letni Celjan Tim Mastnak je obiskoval Osnovno šolo Frana Roša in Gimnazijo Lava. Diplomiral je na Fakulteti za menedžment, sedaj je študent magistrskega študija.
Tekmoval je v slovenski mladinski reprezentanci v alpskem smučanju, skupaj s smučarskimi vrstniki Klemnom Kosijem, Boštjanom Klinetom, Tilnom Debelakom in Martinom Čatrom. Nekaj let je smučal in deskal, enako tudi njegova sestra, nato pa je leta 2007 prestopil med deskarje.
Timov trener, oče Robert, je med prvimi v Sloveniji opravil deskarske tečaje. Lahko bi rekli, da je pionir deskanja v Sloveniji. Je samouk, kuhar, serviser, trener, … V Timove treninge, priprave in tekmovanja je vpeta vsa družina.

Timu želimo veliko uspeha na tekmah ta konec tedna v Nemčiji in vse dobro na njegovi nadaljnji poti.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran