radio tomi predvajalnik

Na Štajerskem so okronali 12. Mlečno kraljico ZELENE DOLINE Slovenije, ki bo eno leto predstavnica slovenskih proizvajalcev mleka in slovenskega mlekarstva. Naslov je osvojila 21. letna Julija Knez iz Laškega, ki je krono prejela od Monike Rakun. »Skrbela bo za promocijo slovenske proizvodnje mleka in zdravega načina prehranjevanja, spodbujala k rednemu uživanju mlečnih izdelkov, poznati pa mora tudi proizvodnjo, predelavo mleka in mlečnih izdelkov ter državne ureditve Slovenije,« pravijo v Mlekarni Celeia. Za podelitev je novopečeno kraljico oblekla oblikovalka Maja Štamol Droljc, ki je izdelala mehko padajočo obleko v beli barvi z detajlom zelenega pasu. Dodatno noto prestižnosti daje nežno padajoči šal, ki simbolizira domačo dolino Mlekarne Celeia, Savinjsko dolino. Celotno podobo zaokrožuje lenta v nežni beli barvi.

julija knez mlecna kraljica 

Julija Knez, 12. mlečna kraljica ZELENE DOLINE Slovenije

 kronanje mlecne kraljice

Kronanje Mlečne kraljice (foto GreGor)

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran