radio tomi predvajalnik

t2 logoDružba T-2 je sklenila pogodbo za nakup operaterja kabelsko distribucijskih sistemov Telesat, ki ima preko 3.700 uporabnikov na širšem področju Jesenic, in ima v svoji ponudbi storitve digitalne televizije, interneta in IP telefonije.

S podpisom pogodbe bo tako T-2 od dosedanjega lastnika Slavka Humerce pridobil lastništvo družbe Telesat. Z novim lastnikom bo Telesat, ki telekomunikacijske storitve na območju Jesenic ponuja že od leta 1992, lahko zaokrožil ponudbo fiksnih in mobilnih komunikacijskih storitev in skupaj z njim pristopil tudi k naložbam v nadgradnjo omrežja. Telesatovi uporabniki pa bodo poleg storitev, ki jih že uporabljajo, lahko dostopali tudi do najnovejših in najsodobnejših telekomunikacijskih rešitev.

Sklenjeni posel bo veljaven, ko ga v postopku presoje koncentracije dovoli Agencija za varstvo konkurence.

Družba T-2, ki ima trenutno z 41,5 odstotki največji delež uporabnikov, priklopljenih na optično omrežje, namerava ostati trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu. Z nadaljnjim razvojem, širitvijo lastnega optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bo tako uporabnikom svojih storitev tudi v prihodnje zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran