t2 logoDružba T-2 je danes sklenila pogodbo za nakup kamniškega operaterja KKS Kabel Kamnik, ki storitve televizije, interneta, digitalne IP telefonije in mobilne telefonije ponuja preko 3.500 uporabnikom.

Z današnjim podpisom pogodbe tako T-2 od dosedanjih lastnikov pridobiva lastništvo v družbi KKS Kabel Kamnik, ki telekomunikacijske storitve preko koaksialnega oziroma optičnega omrežja na širšem kamniškem področju ponuja že od leta 1996.

Na podlagi danes podpisane pogodbe bo KKS Kabel Kamnik skupaj z novim lastnikom omogočil širitev obstoječega omrežja z nadgradnjo z optičnimi povezavami, kar bo dosedanjim uporabnikom omogočilo boljšo uporabniško izkušnjo in koriščenje najnovejših ter najsodobnejših telekomunikacijskih storitev.

Z nadaljnjim razvojem in širitvijo optičnega omrežja, povečanjem nabora storitev in prodajne mreže bo družba T-2 uporabnikom svojih storitev tudi v prihodnje zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Danes sklenjeni posel bo veljaven, ko ga v postopku presoje koncentracije dovoli Agencija za varstvo konkurence.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran