radio tomi predvajalnik

t2 logoDružba T-2 je z današnjim podpisom pogodbe od skupine Salonit Anhovo odkupila dobrih 12.000 m2 veliko zemljišče, ki se nahaja poleg poslovne stavbe T-2 v Spodnji Šiški, med Vodovodno cesto in Verovškovo ulico v Ljubljani. Na njem namerava v prihodnjih letih med drugim zgraditi tudi najsodobnejše telekomunikacijsko vozlišče, ki ji bo omogočalo, da ostane trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev.

Omenjena investicija bo omogočila razvoj ponudbe in storitev T-2 ter njihovo še zanesljivejše delovanje. Telekomunikacijsko vozlišče bo namreč opremljeno z najsodobnejšo opremo, ki bo med drugim vsebovala tudi opremo in ukrepe za ustrezno kibernetsko zaščito kritične infrastrukture.

Nakup zemljišča v industrijski coni Šiška pa hkrati predstavlja tudi okolju prijazno investicijo, ki bo pozitivno vplivala na bližnje stanovalce in poslovne subjekte, saj bo v skladu z danes podpisano pogodbo z omenjenega zemljišča odstranjena betonarna z vso svojo infrastrukturo in silosi. S tem se bodo v veliki meri zmanjšali tudi negativni vplivi na podtalnico in okolico, kot so prašenje, odpadne vode in transport težkih tovornjakov.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran