radio tomi predvajalnik

t2 logoDružba T-2 je danes z družbo EVJ Elektrprom, d. o. o., sklenila pogodbo o odkupu omrežja kabelsko komunikacijskega sistema v krajih Ivančna Gorica, Mirna, Stična in Šentvid pri Stični.

Z današnjim dogovorom tako T-2 pridobiva delujoče kabelsko komunikacijske sisteme v omenjenih štirih krajih, vključno s celotno omrežno infrastrukturo do končnih uporabnikov ter možnost izgradnje dodatnih uporabniških priključkov na tem področju.

T-2 bo z danes kupljeno infrastrukturo in z infrastrukturo, ki jo na omenjenem območju tudi sam gradi, uporabnikom storitev nudil dostop do najnovejših in najsodobnejših telekomunikacijskih rešitev in jim zagotavljal storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije.

Družba T-2 namerava ostati trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu. Z nadaljnjim razvojem, prevzemi, širitvijo optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bo tako uporabnikom svojih storitev tudi v prihodnje zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran