radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

T-2 od EVJ odkupil del omrežja

t2 logoDružba T-2 je danes z družbo EVJ Elektrprom, d. o. o., sklenila pogodbo o odkupu omrežja kabelsko komunikacijskega sistema v krajih Ivančna Gorica, Mirna, Stična in Šentvid pri Stični.

Z današnjim dogovorom tako T-2 pridobiva delujoče kabelsko komunikacijske sisteme v omenjenih štirih krajih, vključno s celotno omrežno infrastrukturo do končnih uporabnikov ter možnost izgradnje dodatnih uporabniških priključkov na tem področju.

T-2 bo z danes kupljeno infrastrukturo in z infrastrukturo, ki jo na omenjenem območju tudi sam gradi, uporabnikom storitev nudil dostop do najnovejših in najsodobnejših telekomunikacijskih rešitev in jim zagotavljal storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije.

Družba T-2 namerava ostati trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu. Z nadaljnjim razvojem, prevzemi, širitvijo optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bo tako uporabnikom svojih storitev tudi v prihodnje zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...