radio tomi predvajalnik

Občina Tržič že tradicionalno z dobrim koncertom poskrbi za odprtje poletne sezone na Gorenjski plaži. Za odlično glasbeno spremljavo so v petek zvečer (14. 6. 2019) poskrbeli domači Pihalni orkester Tržič, ki je pod vodstvom Francija Podlipnika najprej sam odigral nekaj skladb in ogrel poln amfiteater plaže, potem pa moči združil s priljubljeno zasavsko skupino Orlek. Njihova glasba je izvirna mešanica rock'n'rolla, pestra instrumentalna zasedba, ki poleg tradicionalne rockovske postave obsega še pihalno sekcijo in harmoniko, pa jih uvršča v etno folk glasbo. Večer pa so sklenili člani skupine Help! A Beatles Tribute, ki s svojim energičnim vzdušjem in veliko mero natančnosti izvajajo glasbo legendarnih The Beatles.

 pihalni orkester trzic

Pihalni orkester Tržič v sozvočju z Orleki (Foto Media butik)

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran