radio tomi predvajalnik

Občina Tržič je bila eden izmed partnerjev pri nakupu kombiniranega vozila za Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Kranj. Vozilo je bilo predano na otvoritveni slovesnosti v četrtek, 27. junija, na Okroglem pri Kranju.

Nakup novega prevoznega sredstva, ki bo primarno služilo za izvajanje posebnih socialnih programov, so omogočili številni donatorji, Lions klubi, fundacija FIHO in gorenjske občine, med njimi tudi Občina Tržič. "Veriga solidarnosti znotraj skupnosti in družbe je močna toliko, kot so močni najšibkejši členi. Kot župan sem zadovoljen, da se dokazujemo z dejanji, da smo solidarna občina, ki ji je mar za ranljive skupine, zato smo z veseljem sodelovali pri tem prepotrebnem nakupu," je poudaril župan Sajovic.

 kombi za slepe

Občina Tržič je prispevala za nakup kombija za slepe in slabovidne (foto: arhiv Občine Tržič)

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran