radio tomi predvajalnik

Z lepim uspehom na splošni in poklicni maturi, ki jo je v pomladanskem roku opravljalo 211 dijakov se na Gimnaziji Celje – Center počasi zaključuje zanimivo šolsko leto 2018/2019, ki s tremi izobraževalnimi programi in več kot 900 dijaki sodi med največje srednje šole na Celjskem.

S 100 % uspehom in 4 zlatimi maturantkami se lahko pohvalijo maturanti programa predšolska vzgoja, 97 % uspeh in 9 zlatih maturitetnih spričeval pa so dosegli dijaki splošne in umetniške gimnazije – likovne smeri. V zlato knjigo maturantov splošne mature se bodo tako letos vpisali Manca Strah (33 točk), Lucija Pirnovar, Karin Cerovšek, Anže Lečnik (32 točk), Leila Bohorč, Iva Planko, Tjaša Videc, Enej Vidovič (31 točk) in Maja Knapić (30 točk). Zlato knjigo poklicnih maturantov so s svojimi podpisi dopolnile Maja Lobnikar, Nina Bratuša, Katja Ovčar in Vesna Ploštajner Mužar, ki so vse dosegle 22 točk.

stiri zlate maturantke ravnatelj 

Štiri zlate maturantke poklicne mature z ravnateljem

 poklicni maturanti

Poklicni maturanti predšolske vzgoje 2019 (Foto: arhiv GCC)

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran