radio tomi predvajalnik

Policisti Policijske postaje Maribor II so danes dobili novega komandirja. To je postal Simon Belšak, ki je do sedaj opravljal naloge samostojnega policijskega inšpektorja v Oddelku za splošne policijske naloge v Sektorju uniformirane policije Policijske uprave Maribor.

 simon belsak

Novemu komandirju je tekoče posle, v navzočnosti direktorja Policije uprave Maribor Aleksandra Thalerja, predal pomočnik komandirja PP Maribor II, George Simič.

 bostjan lindav beno meglic aleksander thaler

Policijsko postajo Maribor II je sicer po pooblastilu Generalne direktorice policije, odkar se je konec junija upokojila dotedanja komandirka Tanja Žiberna Flakus, vodil pomočnik komandirja PP Maribor II Roman Drevenšek (danes odsoten zaradi letnega dopusta). Spomnimo: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-pu-maribor/99795-upokojila-se-je-dosedanja-komandirka-pp-maribor-ii

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran