radio tomi predvajalnik

V okviru priprav na vložitev kandidature za naziv Ptuj - Evropska prestolnica kulture 2025, je zaživela posebna spletna stran, www.ptuj2025.si, kjer lahko obiskovalci najdejo številne informacije o nazivu EPK ter aktivnostih Ptuja za pripravo kandidature. Stran je namenjena splošni javnosti, medijem, deležnikom pri pripravah ter vsem zainteresiranim, ki bi lahko pri kandidaturi sodelovali in tako prispevali k uspehu projekta.

ptuj 2025

Vse od meseca marca, ko je Mestna občina Ptuj sprejela odločitev, da bo kandidirala za naziv Evropske prestolnice kulture 2025, potekajo številne intenzivne aktivnosti za pripravo kandidature, na primer posveti, delavnice, sodelovanje s povabljenimi občinami, zbiranje konkretnih predlogov za projekte, ki bodo vključeni v kandidaturo in podobno. Da bi lahko javnost, tako domača kot po Sloveniji, ter vsi, ki jih kandidatura zanima do te mere, da bi želeli pri njenem snovanju sodelovati, na enem mestu spremljala, kako potekajo priprave, je na voljo spletna stran s kopico koristnih informacij, pojasnil in napotkov.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran