radio tomi predvajalnik

V vrhunski konkurenci najboljših voznikov vpreg je glavni trener in strateg Kobilarne Lipica, Benjamin Aillaud, znova potrdil, da sodi med najboljše. Na Evropskem prvenstvu v vožnji štirivpreg 2019, ki se je v nedeljo, 18. avgusta, zaključilo v prestolnici nemškega vprežnega športa, v Donaueschingenu, je osvojil srebro v skupni razvrstitvi in zlato v dresurni vožnji.

Po zaključku vznemirljivega tekmovanja, ki je pritegnilo najboljše evropske voznike štirivpreg, je Benjamin Aillaud pojasnil, da je s konji ves čas tekmovanja ohranil res dober občutek zaupanja in povezanosti: »Ves čas evropskega prvenstva sem čutil zelo dobro povezavo z njimi, zato je bilo zelo lahko in prijetno nastopati z njimi. Tako dresurno vožnjo kot tudi maraton in spretnostno vožnjo sem odpeljal zelo natančno in z veliko zadovoljstva.«

Benjamin Aillaud je s štirimi konji arabsko-frizijske reje tako prepričljivo osvojil zlato v dresurni vožnji, peto mesto v maratonu in sedmo mesto v spretnostni vožnji, kar mu je prineslo srebro v skupni individualni razvrstitvi, prispeval pa je tudi k ekipnemu bronu za Francijo.

Svoje znanje in izkušnje v kraljevski preizkušnji vožnje vpreg - vožnji štirivpreg - z vso predanostjo prenaša tudi na ekipo Kobilarne Lipica, kjer mu za odličen uspeh čestitajo.

Že od 11. do 15. septembra pa bo pred Benjaminom Aillaudom nov izziv, saj bo s svojim pozitivnim pristopom in izkušnjami spodbujal ekipo voznikov Kobilarne Lipica - voznika Miho Tavčarja in Klemna Turka z lipicanci - na svetovnem prvenstvu v vožnji dvovpreg v nemškem Drebkau.

benjamin aillaud 1

benjamin aillaud 2

benjamin aillaud 3

benjamin aillaud 4

benjamin aillaud 5

evropsko prvenstvo razglasitev rezultatov ekipno

evropsko prvenstvo  razglasitev rezultatov individualno

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran