radio tomi predvajalnik

Vseh dobrih stvari je enkrat konec – tudi najboljših …!

Tako je producent Jurij Franko komentiral zadnjo uprizoritev najuspešnejšega muzikala v Sloveniji vseh časov - Mamma Mia!
Ta nepozabni muzikal, poln optimizma in čudovite energije, je v produkciji njegove in ženine (Simona Vodopivec) hiše Prospot d.o.o. za vedno pustil neizbrisen pečat v domačem kulturnem prostoru in hkrati Slovenijo postavil na mednarodni zemljevid muzikalov.
Predstava presežnikov, ki ji v žanru velikih muzikalov v Sloveniji ni para, in produkcija, ki je postavila nove mejnike, ki bodo zelo težko - morda celo nikdar preseženi. Že samo del številk o povsem razprodanih uprizoritvah pove vse:

  • 23x Križanke, Ljubljana
  • 10x Hala Tivoli, Ljubljana
  • 7x Dvorana Tabor, Maribor
  • 2x SNG Maribor
  • 5x Dvorana Golovec, Celje
  • 4x Avditorij, Portorož
  • 3x Dvorana Marof – Novo mesto
  • 3x Športna dvorana Nova Gorica
  • 2x Rdeča Dvorana – Velenje
  • … in še bi lahko naštevali…

Skupaj čez 150.000 več kot prezadovoljnih obiskovalcev.

Vsi sodelujoči smo izjemno hvaležni za neverjeten odziv in naklonjenost obiskovalcev. Mnogi od njih so nas obiskali tudi večkrat. Rekord še vedno drži gospa (ostati želi neimenovana), ki si je predstavo ogledala neverjetnih 12-krat.

Entuziazem, ki smo ga lahko delili z obiskovalci, smo skupno poimenovali kar "Mamma Mia terapija!" saj nam je predstava prinašala radost tako v lepih kot tudi v težjih trenutkih.

Vendar se z zaključkom Mamme Mie! zgodba ne konča. Naj spomnimo, da je kreativna ekipa po Mammi Mii! ustvarila tudi kultni muzikal Briljantina in izjemno zabaven novi muzikal Nune v akciji!, ki polnita dvorane po Sloveniji in smelo stopata po stopinjah Mamme Mie!.
Simona Vodopivec, Alenka Godec in Damjana Golavšek, ki so v Mammi Mii! zažarele in vlile novega upanja in energije tako ženskam kot moškim pred in po Abrahamu, pa bodo svojo skupno pot nadaljevale s koncerti širom naše dežele in tako obujale spomin na razvpite in radožive Dinamitke.

Zadnja uprizoritev Mamme Mie! se je v velikem slogu poslovila od slovenskih odrov tam, kjer se je tudi začela. V čarobnih Križankah v Ljubljani. Predstava je bila seveda povsem razprodana. Še zadnjič!

Hvala vsem za naklonjenost in prelepe trenutke, ki smo jih delili z vami v preteklih štirih letih.

mamma mia 1

mamma mia 2

mamma mia 3 

(Foto: Jure Stušek)

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran