radio tomi predvajalnik

Družba AbbVie je že tretje leto zapored prejela certifikat Delodajalec Partner, priznanje, ki ga podeljuje podjetje SELECTIO za kakovost upravljanja z zaposlenimi. Tako kakor v preteklih letih, je družba AbbVie opravila revizijo svojih HR procesov in pokazala visoko raven kakovosti uveljavljenega zaposlovanja in selekcije, pregleden sistem ocenjevanja uspešnosti zaposlenih ter predanost skrbi za zaposlene.

Projekt Certifikat Delodajalec Partner se je začel s poslanstvom promocije kakovostnega upravljanja s človeškimi viri, doslej pa je bilo vanj vključenih več kot 100 organizacij. Certifikat se podeli organizacijam na podlagi ocene razvoja praks upravljanja z zaposlenimi na petih glavnih področjih - strategija, zaposlovanje in selekcija, upravljanje uspešnosti, usposabljanje in razvoj ter odnosi z zaposlenimi. Za izpolnitev standardov certifikata mora družba doseči vsaj 75 % vseh možnih točk in vsaj 70 % točk v vsakem izmed ocenjenih področij.

certifikat

Družba AbbVie je med procesom certificiranja dokazala, da si močno prizadeva za izgradnjo odnosov s svojimi zaposlenimi. Družba AbbVie z različnimi komunikacijskimi kanali spodbuja dvosmerno komunikacijo, pri čemer imajo zaposleni vedno priložnost izraziti svoje mnenje in dati predloge za izboljšanje poslovnih procesov. Družba AbbVie ponuja svojim zaposlenim možnost uporabe različnih oblik fleksibilnih delovnih aranžmajev in hkrati sofinancira različne športne ter druge dejavnosti, katerih namen je izboljšanja kakovosti njihovega zdravja in doseganja ravnovesja med zasebnim ter poslovnim življenjem. Poleg tega družba AbbVie v okviru pobude AbbVie Vitality organizira vrsto dejavnosti, kot so izobraževanja o zdravi prehrani in spoprijemanju s stresom ter zdravstvene sejmi in tekmovanja, ki spodbujajo zdravo življenje in odpornost zaposlenih.

Ljubiša Mitof Višurski, generalni direktor za Adriatic regijo, je prejel certifikat Delodajalec Partner od Aleksandra Zemunića, člana uprave podjetja SELECTIO.

"V imenu celotne ekipe AbbVie Adriatica se zahvaljujem vsem sodelujočim v projektu Delodajalec Partner za pomembno priznanje in potrditev, da opravljamo dobro delo. Ponosni smo na dosežen rezultat, kakor tudi na dejstvo, da je bilo načelo dela našega podjetja prepoznano kot partnersko. Prizadevamo si in si bomo tudi v prihodnje prizadevali za vlaganje v razvoj vseh naših zaposlenih",

je poudaril Ljubiša Mitof Višurski.

Trenutno so bili certifikati podeljeni 61 nosilcem na Hrvaškem, v Albaniji, Avstriji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, na Kosovu, v Severni Makedoniji, Rusiji, Sloveniji in Srbiji. Projekt Certifikat Delodajalec Partner podpirata portal MojPosao kot generalni pokrovitelj in poslovni tednik Lider kot medijski pokrovitelj.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran