radio tomi predvajalnik

Ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti mag. Ksenija Klampfer je v današnji izjavi za medije ponovno predstavila argumente za ukinitev dodatka za delovno aktivnost, pri čemer ministrstvo zasleduje cilj čimprejšnje aktivacija brezposelnih osebe in njihovo vključitev na trg dela ter s tem vključitev v obvezna socialna zavarovanja. Kot je poudarila na današnji izjavi:

ksenija klampfer

Mora sistem socialnega varstva kot del socialne varnosti delovati kot varnostna mreža, ki posameznika ujame, ko se mu nekaj zalomi v življenju oz. ko se zgodijo okoliščine na katere ne more vplivati. Hkrati pa mora ta mreža biti sposobna posameznika tudi opolnomočiti skozi na primer ukrepe Aktivne politike zaposlovanja in socialne aktivacije, ter ga na ta način potisniti nazaj v svoje čevlje, da bo lahko sam poskrbel za svojo socialno varnost.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran