radio tomi predvajalnik

Ekipa AMZS mehanikov je na mednarodnem tekmovanju in usposabljanju za odličnost cestnih patrulj, ki poteka pod okriljem mednarodne avtomobilistične zveze FIA, letos pa ga je gostil nizozemski avtomobilski klub ANWB, v konkurenci 20 avtomobilskih klubov širom Evrope osvojila odlično 2. mesto.

AMZS sta pod mentorstvom Saša Tomažiča (AMZS Tehnično diagnostični center) zastopala Jasmin Kajtazović (AMZS Ljubljana) in Simon Dolar (AMZS Celje). Ekipa AMZS je ponovila lanski rezultat in osvojila izjemno 2. mesto, zmagala je ekipa nemškega avtomobilskega kluba ADAC, tretje mesto pa je zasedla ekipa avstrijskega avtomobilskega kluba ÖAMTC. Najboljši rezultat na tekmovanju je ekipa AMZS dosegla leta 2016, ko so bili naši mehaniki evropski prvaki.

mehaniki 1

mehaniki 2

mehaniki 3

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran