radio tomi predvajalnik

Najboljši slovenski speedwayist Matej Žagar je na zadnji dirki sezone v Torunu na Poljskem zasedel 15. mesto, v skupnem seštevku svetovnega prvenstva pa je z 78 točkami deveti. Našega serijskega državnega prvaka bomo med speedway elito spremljali tudi prihodnje leto, saj si je vstopnico za svetovno prvenstvo 2020 zagotovil že avgusta z zmago na kvalifikacijski dirki v Goričanu.

matej zagar 

Matej Žagar (Foto: Speedway Grand Prix)

4. oktobra 2019 pa je bila v Pardubicah tretja in hkrati zadnja dirka svetovnega prvenstva mladih upov speedwaya do 21 let. Na Češkem je barve Slovenije in AMZS zastopal Nick Škorja, ki je osvojil 15. mesto ter vknjižil dve točki. V skupnem seštevku je pristal na 14. mestu z enajstimi točkami iz treh dirk.

 nick skorja

Nick Škorja (Foto: Modlic/AMZS)

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran