radio tomi predvajalnik

Letošnjo jesen bo T-2 televizija resnično postala televizija nove generacije.

Za nami je 15 let razvoja vrhunskih rešitev in pohvalimo se lahko s televizijo prihodnosti, ki je na voljo članom T-2 družine. Uporabniki T-2 televizije bodo namreč od jutri dalje televizijo gledali drugače.

Z jutrišnjim dnem bomo namreč iz programskih shem odstranili 58 SD programov in jih brezplačno nadomestili z identičnimi HD programi. Uporabniki, tudi tisti z SD TV vmesniki, bodo tako lahko programe spremljali v boljši kakovosti.

Prav tako pa lahko od jutri dalje uporabniki T-2 televizije pozabijo na iskanje vsebin na programih in videotekah in lahko televizijo gledajo neposredno z domačega zaslona. Ob vstopu v TV bo imel namreč vsak uporabnik pod lastnim profilom na voljo vsebine, ki so namenjene prav njemu. Na levi strani domačega zaslona bo lahko izbiral med že poznanimi možnostmi: Glej TV, TV programi, Videoteka in Moji posnetki, desno pa bodo po kategorijah razporejene vsebine:

  • Priporočamo (vsebine, ki ustrezajo preteklim gledalskim navadam uporabnika),
  • Ne zamudite (opomnik za prihajajoče vsebine, da jih uporabnik ne bo zamudil),
  • Nazadnje gledano (programi in vsebine, ki si jih je uporabnik ogledal nazadnje).

Ljubitelji TV serij bodo zagotovo navdušeni nad novimi kategorijami, saj bo T-2 televizija priporočala nove serije, ki ustrezajo njihovemu okusu in žanru. V kategoriji Ne zamudite bodo uporabnike vedno pričakala nova nadaljevanja, ki jih še niso pogledali. Prav tako velja za športne navijače, saj bodo prihajajoče tekme našli na enem mestu.

t 2 1

Ena družina, več gledalcev
Vsak družinski član gleda drugačne vsebine. Nekateri prisegajo na znanstveno fantastiko in akcijo, spet drugi na dramo in komedijo. T-2 televizija bo štiri najbolj gledane žanre razporedila po kategorijah, ki bodo prikazane na domačem zaslonu.

Žanrom sledijo še dodatne kategorije:

  • Nazadnje gledano
  • Trenutno najbolj gledano
  • Top oddaje tedna
  • Na mojih programih
  • Šport
  • Za otroke

T-2 televizija vse to omogoča, če si družinski člani ustvarijo svoj profil. Starši ga lahko ustvarijo tudi otrokom in tako zagotovijo razigrano in poučno gledanje televizije za njihove najmlajše. Starša pa si lahko svoj profil ustvarita, da se izogneta tipičnim vsebinam nasprotnega spola.

Priporočeno za vas
Po ogledu T-2 televizija predlaga nadaljnji izbor vsebin. Če je uporabnik zaključil z ogledom filma, bo na seznamu videl predloge, ki žanrsko ustrezajo pravkar ogledani vsebini. Po končanem delu priljubljene serije pa bo T-2 televizija priporočila nov del (če je na voljo) in pa žanrsko podobne serije.

 t 2 2

Če ne veste, kaj bi gledali, vprašajte televizijo
Do podobnih vsebin istega žanra lahko uporabnik dostopa kadarkoli. Na domačem zaslonu se enostavno postavi na vsebino, ki jo je že pogledal. Potrdi s tipko OK in pod opisom ga bodo čakali novi predlogi.

 t 2 3

Preklopite na program
V kolikor želi uporabnik takoj ob prižigu televizije gledati program, s tipko OK potrdi Glej TV. S puščico desno se prestavi v meni s priporočenimi vsebinami. Domači zaslon se samodejno izklopi po 30 sekundah in preklopi na zadnje predvajani program.

t 2 4

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran