radio tomi predvajalnik

iPROM je svojo tehnološko platformo za nativno oglaševanje iPROM Native nadgradil z videom. Sedma različica rešitve iPROM Native tako naročnikom omogoča avtomatizirano pripravo nativnega video oglasa, ki v primerjavi s klasično nativno različico z vidika konverzij in neposredne odzivnosti dosega tudi do trikrat večjo učinkovitost. S platformo iPROM Native je v regiji Adriatic trenutno dosegljivih prek 10 milijonov uporabnikov digitalnih medijev.

iprom native

Video je v digitalnem oglaševanju rastoč trend. Nativni oglasi niso vsiljivi in so uporabnikom domači, video vsebina pa to nadgrajuje še z dinamiko in angažiranostjo. Na osnovi iPROMove tehnologije se oglas posebej prilagodi digitalnemu mediju in dopolnjuje uredniško vsebino,

pojasnjuje nadgradnjo Andrej Ivanec, direktor medijskega načrtovanja v iPROMu.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran