radio tomi predvajalnik

t2 logoT-2 družini več kot 150.000 slovenskih družin in podjetij se je v teh dneh na področju Mirne na Dolenjskem pridružilo preko 100 uporabnikov na koaksialnem omrežju. Gre za novost v družbi T-2, ki tako od danes dalje svojim uporabnikom na določenih področjih države omogoča spremljanje storitev T-2 tudi preko koaksialnega kabelskega omrežja.

Potem ko je družba T-2 v začetku letošnjega junija z družbo EVJ Elektrprom, d. o. o., sklenila pogodbo o odkupu omrežja kabelsko komunikacijskega sistema v krajih Ivančna Gorica, Mirna, Stična in Šentvid pri Stični, je v teh dneh na svoje storitve priklopila preko 100 uporabnikov nekdanjega EVJ. Ti lahko tako preko obstoječega koaksialnega omrežja sedaj spremljajo preko 300 televizijskih programov, od tega jih je več kot 100 v HD tehniki in 4 v UHD (4K) tehniki, na voljo pa imajo tudi 155 radijskih programov. V kratkem bodo imeli tudi možnost uporabe edinstvenega T-2 časovnega zamika in ogleda zamujenih programov do 168 ur nazaj. Uporabniki lahko več informacij dobijo na spletni strani: https://www.t-2.net/kabelsko-omrezje-t-2 ali na številki 064/064-064.

Družba T-2 namerava ostati trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu. Z nadaljnjim razvojem, prevzemi, širitvijo optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bo tako uporabnikom svojih storitev tudi v prihodnje zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve, vrhunsko uporabniško podporo ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran