radio tomi predvajalnik

Občina Tržič je v mesecu decembru zaključila dela na dveh krajših, a pomembnih odsekih, v krajevni skupnosti Sebenje, in sicer uredila se je cesta do Stegnarja in kratek odsek ceste mimo Lavtarja. Urejeno je odvodnjavanje, vgrajena pa je tudi možnost kasnejše vgradnje javne razsvetljave.

Oba odseka cest sta bila v vaseh že več desetletni problem, predvsem zaradi nerešenih lastniških razmerij in razmerij med sosedi,

izpostavlja župan Sajovic in nadaljuje:

Kot župan sem zadovoljen, da nam je to uspelo urediti. Dela je izvedlo komunalno podjetje iz Tržiča, torej domači izvajalec. Skupno so dela vredna okoli 60.000 evrov. Pomembno je, ker imajo ljudje sedaj boljšo kvaliteto življenja, občina pa nižje stroške vzdrževanja.

 sanacija ceste v sebenjah 1

sanacija ceste v sebenjah 2

sanacija ceste v sebenjah 3

(Foto: Arhiv Občine Tržič)

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran