radio tomi predvajalnik

V sredo, 29. 1. 2020, je v naselju Hudo zagorelo v gospodarskem poslopju. Požar je uničil tudi stanovanjsko hišo družine Aljančič. Na Rdečem križi Tržič je odprt račun za pomoč družini.

Gasilci PGD Bistrica pri Tržiču, Kovor, Tržič, Križe, Brezje pri Tržiču, Lom pod Storžičem, Podljubelj, Jelendol, Leše, GARS Kranj, Radovljica, Ljubno, Naklo, Duplje, Podbrezje, Žeje – Bistrica, Mavčiče in Breg ob Savi so požar, ki se je razširil tudi na stanovanjsko hišo, pogasili, iz gospodarskega objekta rešili živino in prekopali pogorele ostanke. Požar je v celoti uničil gospodarsko poslopje in stanovanjsko hišo. Za nastanitev družine je poskrbljeno.

Na Rdečem križu Tržič so odprli račun za pogorelo hišo - kmetijo Aljančičevih. Denarna sredstva se lahko nakažejo na TRR: SI56 0510 0801 0063 548, s pripisom ZA DRUŽINO ALJANČIČ.

Tržičani smo in bomo vedno znali pomagati sočloveku v stiski. Stopimo skupaj za družino Aljančič,

poziva k pomoči tržiški župan, mag. Borut Sajovic.

pogorisce aljancic

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran