radio tomi predvajalnik

Maj je mesec, ki ga v življenju študenta zaznamuje predvsem obilica študijskih obveznosti, obenem pa nas vedno močnejši sončni žarki vabijo na sprehod po mestu. V vrtincu obveznosti se vsako leto čas ustavi za en dan, na enem prizorišču in z enim namenom. Študenti iz vseh regij se zberejo, da še zadnjič pred prihajajočimi izpiti pozabijo na študijske obveznosti, spletejo nove vezi ter ob dobri družbi in ritmu glasbe skupaj ustvarijo nove spomine.

Več kot 20 let nazaj se je na Zvezi ŠKIS utrnila ideja o tržnici, kjer bi študentski klubi iz vse Slovenije na svojih edinstvenih stojnicah lahko predstavili lokalne kulinarične dobrote. Nato se je pojavilo še vprašanje, kako poleg tega, da bi povezali slovenske študente, ustvariti največjo kulturno-zabavno prireditev. Tako je nastala Škisova tržnica, ki združuje slovensko kulturo in kulinariko, s pestrim popoldanskim in večernim programom pa ustvarja edinstveno in nepozabno vzdušje.

Škisova tržnica je tradicionalna prireditev, ki jo skupaj s študentskimi klubi in mladinskimi organizacijami organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS). Letos se na prizorišče vračajo nepozabne slovenske in mednarodne kulinarične dobrote, hkrati pa nam bo pestro večerno dogajanje z odličnim glasbenim programom na dveh odrih pričaralo še več čarobnih trenutkov in norih doživetij.

V 22. letih delovanja je Škisova tržnica privabila več kot pol milijona obiskovalcev in zahtevala več kot 150 mesecev priprav, 400 članov ekipe, 750.000 popitih vrčkov piva, sodelovala z več kot 1.600 partnerji in postavila več kot 3.000 stojnic.

Zato se bo Škisova tržnica 14. maja zopet vrnila na prostor nepozabnih trenutkov in tako bodo študentje lahko ponovno ustvarjali nove spomine na Škisovi tržnici 2020.

 skisova trznica 1

skisova trznica 2

skisova trznica 3

skisova trznica 4

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran