radio tomi predvajalnik

Od danes naprej je na voljo nova različica spletne storitve Servis 48, s katero lahko občanke in občani sodelujejo pri ustvarjanju boljše in lepše podobe mesta.

servis48

Storitev smo izvirno predstavili leta 2005 kot prvo spletno aplikacijo te vrste v Sloveniji. V letih obratovanja se je Servis 48 izkazal kot pomembno in priljubljeno orodje za dejavno sodelovanje občanov pri vzdrževanju in izboljševanju mestne infrastrukture in zunanje podobe mesta.

S prvo prenovo leta 2015 smo Servis 48 priredili sodobnim tehnologijam in navadam uporabnikov, od danes pa je na voljo že njegova tretja različica. Ta nadgrajuje izkušnjo s preprostejšim uporabniškim vmesnikom, ki uporabnike do oddaje pobud vodi po korakih. Z izboljšano povratno informacijo bodo uporabniki obveščeni o statusu reševanja oddanih zahtevkov. Poseben sklop nadgradnje je ločen namenski sistem za obravnavo zahtevkov v zvezi z javno razsvetljavo. Da bi lahko kar najhitreje odpravili pomanjkljivosti na javni razsvetljavi, je omogočena večja natančnost pri lociranju in opisovanju težav.

Pristojne službe Mestne občine Celje in javnih podjetij si bodo še naprej prizadevale za čim bolj ažurne odzive na primerne pobude, občane pa vabijo, da z redno rabo storitve pomagajo ohranjati Celje lepo, prijazno in za bivanje prijetno.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran