radio tomi predvajalnik

V skrbi za zdravje občank in občanov je Mestna občina Celje sprejela številne ukrepe, s katerimi želijo ljudem pomagati in preprečiti širjenje koronavirusa. Danes so upravnikom stanovanjskih blokov v Mestni občini Celje poslali obvestilo, da lahko vsi občani, ki potrebujejo kakršnokoli pomoč pri nujnih opravkih (trgovina, lekarna), med 8. in 15. uro pokličejo na Civilno zaščito na telefonsko številko 03/491-09-20. V sporočilu so še zapisali, da se lahko občani v tem času za dodatne informacije obrnejo tudi na Mestno občino Celje na telefonsko številko 041/774-686.

Upravniki bodo obvestila izobesili na oglasne table oziroma vidna mesta v stanovanjskih blokih. Vse občanke in občane prosijo, naj na to obliko pomoči opozorijo svoje sosede, ki ne odhajajo iz svojih stanovanj in obvestila na oglasni deski ne bodo videli. Ta oblika pomoči je namenjena res samo za nujne opravke.

Celjanke in Celjane še enkrat pozivamo, naj delujejo skrajno samozaščitno. Naj po nepotrebnem ne hodijo od doma, naj poskrbijo zase in svoje najbližje. V teh težkih razmerah je pomembno tudi, da ostanemo mirni, preudarni in da dosledno upoštevamo navodila pristojnih institucij. S tem naredimo največ dobrega zase, pa tudi za tiste, ki opravljajo delo v javno korist: zdravstveni delavci, farmacevti, trgovci, policisti, gasilci, civilna zaščita, predstavniki občin, prostovoljci … S samozaščitnim ravnanjem lahko preprečimo tudi dodatne obremenitve zdravstvenega sistema.

Želimo vam, da ostanete zdravi!

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran