radio tomi predvajalnik

policija splosniV zadnjih tednih je prišlo na območju Policijske uprave Koper do menjav na štirih policijskih postajah, in sicer na PP Sežana, PP Izola, PMP Dragonja in PP Koper.

PP Izola - dolgoletni komandir Zdenko Deželak je odšel v pokoj, postajo je po pooblastilu do zaključka razpisa vodil pomočnik komandirja Gorazd Nemanič, zatem pa je bil za novega komandirja izbran Ensad Nadarević.

PP Sežana - dolgoletni komandir Jožef Muhič je odšel na drugo delovno mesto, in sicer v Službo direktorja na PU Koper, trenutno postajo po pooblastilu vodi pomočnik komandirja Matjaž Žerjal.

PMP Dragonja - dolgoletni komandir Sevlad Čatak je odšel v pokoj. Enoto je prevzel dosedanji komandir PP Koper, Loris Čendak.

PP Koper - ker je dosedanji komandir prevzel naloge vodenja PMP Dragonja, enoto trenutno po pooblastilu vodi pomočnik komandirja Vlado Pifar.

Postopki za izbiro novih komandirjev potekajo.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran