radio tomi predvajalnik

zelenjavaV Občini Lenart so se glede na potrebe, ki se kažejo na terenu, odločili vzpostaviti bazo trenutne ponudbe s hrano na kmetijah. V času omejevanja širjenja bolezni koronavirusa je dovoljena prodaja kmetijskih pridelkov na kmetijah. Spodbujanje lokalnih ponudnikov je sedaj ključnega pomena in je pravi čas, da stopimo skupaj. Tako so skupaj z Razvojno agencijo Slovenske gorice pripravili seznam ponudnikov iz osrednjih Slovenskih goric, ki imajo v ponudbi živila in zagotavljajo dostavo ali prevzem na lokaciji. V seznamu boste našli kontaktne podatke ponudnikov, da jih boste lahko poklicali ali pisali na elektronski naslov ter se prepričali, ali imajo zadostno količino izdelkov. Na kmetijo se odpravite le, če se počutite popolnoma zdravi. Pri tem upoštevajte ukrepe za zaščito sebe in ponudnika. Na kmetijo pojdite sami s svojo embalažo, upoštevajte varnostno razdaljo in druge ukrepe NIJZ za preprečevanje okužbe in pomislite tudi na druge, zato kupite samo toliko surovin, kot jih zares potrebujete.

Seznam ponudnikov je dostopen na spletni strani Razvojne agencije Slovenske gorice in Občine Lenart na povezavi: https://www.lenart.si/index.php/sl/ponudba. Seznam ponudbe bodo sproti dopolnjevali.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran