radio tomi predvajalnik

Spet smo pred preizkušnjo! Nevidna, pa vendar otipljiva nevarnost virusa Covid-19 nas ogroža na način, ki se nam v zgodovini še ni zgodil.

Ampak mi zmoremo! Znamo stopiti skupaj, stremimo k skupnemu cilju, ki je tokrat jasen in oprijemljiv:

  • Zaustavimo širitev virusa Covid-19, tega nevidnega sovražnika!
  • Ostanimo doma in zaščitimo sebe in ne ogrožajmo šibkejših! Lahko, da smo okuženi, a brez izrazitih simptomov bolezni, pa vendar ga lahko nevede širimo na tiste, ki so najbolj ogroženi: na starejše in bolne!
  • Bodimo solidarni in odgovorni: poskrbimo za to, da omejimo širjenje virusa, poskrbimo za tiste, ki potrebujejo našo pomoč!
  • Pravi čas je, da se zazremo vase, najdemo v sebi svoje najboljše in se povežemo v dobrem. Čutimo ponos, mir in samospoštovanje. Dovolj ga je za vse nas. Bodimo svobodni in pustimo drugim, da živijo svobodno, varno in brez strahu. Verjamemo, da lahko predvsem na ta način ozdravimo našo deželo in smo lahko dober vzgled tudi drugim na tem planetu.

slovenija moja dezela logo

Slovenija, moja dežela
Naj nas ponovno združi in navdahne ponos na našo prelepo deželo in njene ljudi, naj nas ponovno navdahne in združi akcija, ki je nastala v osemdesetih letih in ki je doprinesla k osamosvojitvi Sloveniji.

Danes, v teh težkih in nepredvidljiv časih, jo ponovno obujamo in želimo, da nas bo navdihnila, spodbudila k povezanosti, solidarnosti, sočutju in pomoči drugim!

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran