radio tomi predvajalnik

V teh težkih dneh, ko so zaradi širjenja koronavirusa in posledično pomanjkanja delavcev ter slabše oskrbe z gradbenim materialom nekateri gradbeni projekti ustavljeni, so danes po enotedenski prekinitvi znova odprli gradbišče na Ljubljanski cesti. Ob upoštevanju vseh zaščitnih ukrepov so pričeli s četrto, predzadnjo fazo izgradnje krožišča na Glaziji, ki bo predvidoma končana v dveh tednih. Dnevi, ko na cesti ni veliko prometa, so dobra priložnost za izvedbo takšnih del, zato kljub delni zapori prometa ne pričakujejo prometnih zastojev.

glazija krozisce

Gradbeno podjetje VOC Celje, ki je bilo izbrano za izvajalca del, bo v tem času uredilo rob krožišča, pločnik, in kolesarsko stezo. temu bo sledila še zadnja, peta faza, v kateri bodo gradbinci krožišče asfaltirali, uredili sredinski otok, prehod za pešce na zahodnem izvozu in med drugim namestili prometno opremo. Novo krožišče na Glaziji bo bistveno prispevalo k večji pretočnosti in umiritvi prometa na Ljubljanski cesti. Dolgoročno bo zelo pomembno tudi zaradi načrtovane širitve garažne hiše in ureditve izvoza za reševalna vozila Zdravstvenega doma Celje.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran