radio tomi predvajalnik

Smo v razmerah, ki jih vsak člen družbe doživlja na drugačen način. Posledice virusa namreč prodirajo v vse pore naše družbe in puščajo uničevalne posledice. Vendar pa v sodelovanju in nesebični pomoči lahko premagamo tudi to oviro.

Na to so pomislili gospodarstveniki celjske regije, ki so ne glede na zaskrbljujoče napovedi, združili moči in v podporo lokalnemu okolju zbrali sredstva za nakup respiratorjev Splošni bolnišnici Celje.

Člani Regionalne gospodarske zbornice Celje so zbrali skupaj 181.000 € sredstev.

S tem so pokazali izjemno solidarnost in družbeno odgovornost. V teh negotovih razmerah so njihova donirana sredstva še posebej dragocena, saj so jih prispevali kljub izjemno težkemu položaju v katerem trenutno so. Respiratorji kupljeni z zbranimi sredstvi bodo zdravstvenemu osebju olajšali delo, predvsem pa bodo neprecenljivi za rešena življenja.

Solidarnost do sočloveka in skupnosti naj bo vzor in vzpodbuda vsakemu členu naše družbe, da bomo skupaj in tako lažje in z odločnimi koraki prehodili strmo pot tega boja.

celjski gospodarstveniki donacija

Na fotografiji (od leve proti desni): Tomaž Benčina, predsednik uprave Cinkarne Celje d.d., ki je donirala največ sredstev, Izidor Krivec, predsednik Regionalne gospodarske zbornice Celje ter Margareta Guček Zakošek, Direktorica Splošne bolnišnice Celje.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran