radio tomi predvajalnik

Včeraj so člani sveta zavoda DSO Ljutomer zaključili 5. dopisno sejo, na kateri so se seznanili z izvedenimi aktivnostmi od pojava epidemije s strani direktorja zavoda mag. Tomislava Nemca. Poročilo pa je podala tudi vodja negovalnega tima diplomirana medicinska sestra Andreja Bogdan. Članom sveta pa je bilo posredovano tudi poročilo zdravstvene stroke. Člani sveta so potrdili ugotovitveni sklep:

Člani sveta smo se seznanili z aktivnostmi zaposlenih in direktorja doma v zadnjem obdobju, ko se v domu borijo priti korona virusu. Ugotavljamo, da so si direktor in zaposleni zelo prizadevali in vlagali velike napore za preprečitev ter zajezitev širjenja virusa. Svet zavoda izraža vso podporo direktorju zavoda mag. Tomislavu Nemcu in zaposlenim glede doslej narejenega ter jim zaupa, da bo dom uspešen v nadaljnjih prizadevanjih.

dom starejsih obcanov ljutomer

Po seji je predstavnik lokalne skupnosti Občine Ljutomer Andrej Lah povedal:

Zaključki seje so bili, da se strinjamo z vsemi ukrepi, ki sta jih izvedla direktor in strokovna vodja DSO Ljutomer, da ne pristajamo na anonimke in neresnične trditve, da v domu niso sledili navodilom strokovne službe. Pozdravljamo, da si je minister za zdravje vzel čas in prišel v dom pogledat kako v bistvu deluje. Vodstvu doma in zaposlenim posebej izrekam zahvalo. Moramo vedeti, da socialni domovi so socialni domovi, niso zdravstvene ustanove in verjamem, da bodo to krizo, ki se je zgodila uspešno pripeljali do cilja s strokovno pomočjo Splošne bolnišnice Murska Sobota in Zdravstvena doma Ljutomer. Vemo pa tudi, da je direktor doma pač čuten socialen človek in bi mogoče želel več, kot pa so zdravstveni normativi. Mogoče je tu prišlo do kratkega stika, drugače pa mu zaupam stoodstotno.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran