radio tomi predvajalnik

Danes so na naši priljubljeni Celjski koči znova odprli letno sankališče Bobkart. Adrenalinsko vožnjo z BobKartom si bodo obiskovalci lahko privoščili tudi jutri od 10.30 do 17. ure. Kakšen bo obratovalni čas v prihodnje, bo objavljeno na socialnih omrežjih in spletni strani Celjske koče.

Upravljavci bodo vozičke Bobkarta sproti razkuževali, vse obiskovalce pa prosimo, naj upoštevajo njihova navodila. Prosimo jih tudi, naj upoštevajo vsem že dobro znane ukrepe in priporočila, ki veljajo zaradi epidemije. Celjska koča je javni prostor in na njenem območju veljajo enaka pravila kot na vseh ostalih javnih površinah.

Ker je vlada razrahljala ukrepe za gostince, bodo imeli jutri obiskovalci na voljo omejeno oziroma razmeram prilagojeno gostinsko ponudbo v smislu »vzemi s sabo«, od ponedeljka dalje pa bo odprta tudi terasa, na kateri bodo gostinci ob upoštevanju vseh ukrepov stregli hrano in pijačo.

 celjska koca

QR Code

Celjska koča

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran