radio tomi predvajalnik

Prodaja avtomobilov na Kitajskem naj bi po oceni kitajskega združenja avtomobilskih proizvajalcev z marca na april narasla za 40 odstotkov, kar kaže na dejstvo, da se bo prodaja avtomobilov na Kitajskem v kratkem poslovila od izgube. To pa bo pozitivno vplivalo tudi na evropske proizvajalce in celotno svetovno avtomobilsko industrijo, ki je v veliki meri soodvisna.

kitajska

Tudi v iPROMu opažamo ponovno aktivacijo avtomobilske panoge, ki je v času epidemije omejila svoje komunikacijske aktivnosti. Vodilni v industriji, ki želijo blagovno znamko ohraniti v samem vrhu percepcijskega zemljevida potrošnika, so se situaciji prilagodili z relevantno ponudbo in prerazporedili medijska sredstva v veliki meri na bolj učinkovite, digitalne kanale ...,

pravi Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v iPROMu.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran